Mode

Herrmode 2021

Under 2000-talets första decennium har herrkläderna fått ett nytt kulturellt uppsving. År 2010 fanns det bara två typer av herrkläder tillgängliga för amerikanska medborgare: kostymer och fritidskläder. Vi skulle ha hävdat att det fanns tre kategorier på den tiden, men ingen bar något som var riktigt formellt eller informellt utanför evenemang med svart eller vit slips på den tiden.

Vi spolar dock fram till 2021 och saker och ting är helt annorlunda! Om du numera inte har minst nio outfits för varje dag i veckan – alla med matchande skor – anses du inte alls vara moderiktig. Skjorttillverkare har blivit så varierande det är mycket enkelt att ha en annorlunda look varje dag i veckan utan att behöva upprepa skjortor eller skor alls. Hos DEDICATED hittar du rea på kalsonger.

Detta har fått många människor att spara pengar genom att inte byta ut sina kläder lika ofta. Om du till exempel köper två vanliga blå kavajer och kombinerar dem med alla skjortor du äger (blå, röda, gula, rosa, gröna, allt går!) ser det ut som om du har åtta helt nya kläder varje vecka. Samma koncept gäller för resten av dina kläder också; om du äger 12 par chinos så finns det ingen anledning till att de inte kan hålla i flera år!

Förändringar i modebranschen

Naturligtvis skulle det inte vara 2021 om det inte skedde någon form av förändring i modebranschen. Vi har redan sett hur olikartade med sina skjortdesigns att det nu är att förvänta dig att du har en annan färg eller ett annat mönster för varje veckodag. År 2022 tror vi att skorna också kommer att bli mycket mer varierande! I stället för att för närvarande bara ha loafers och sneakers att välja mellan är det till exempel troligt att människor kommer att börja bära tofflor och stridsstövlar.

Lyckligtvis finns det trots alla dessa förändringar som pågår fortfarande vissa saker som förblir konstanta! Det kanske släpps en ny typ av skjorta i morgon, men det dröjer inte länge förrän ett innovativt företag tar alla de bästa delarna av den och sätter in dem i en produkt. Precis som att om du numera har två par jeans i din garderob så kan du mixa och matcha dem med varandra i flera veckor utan att se dig för. Det är samma koncept här också. Om det kommer ut åtta nya typer av byxor år 2022 har du fortfarande din gamla favorit att falla tillbaka på om de inte fungerar!

Summering

Slutligen är det en sak som definitivt inte kommer att förändras, nämligen herrklädselns hängivenhet till klass. Oavsett om det är en skjorta eller ett par skor kommer allt som är designat för män att vara tillverkat med kvalitet i åtanke. Vi behöver inte säga till dig att det inte är den bästa idén att lägga ner hundratals kronor på något bara för att bära det en gång! Den sortens slöseri har helt utrotats från den moderna kulturen tack vare företag som Xander Kent Clothing som stöder återanvändbara modetrender!